E3 2019 - Xbox 360 og Xbox - bakoverkompatibilitet

Microsoft dropper bakoverkompatibilitet-satsningen for Xbox 360-spill på Xbox One

Her er listen over de siste spillene som blir tilgjengelige.

Microsoft

Microsoft forteller på sine nettsider at de nå skal slutte å legge til rette for at flere Xbox 360-spill og Xbox-spill blir bakoverkompatible på Xbox One. I stedet vil de i tiden fremover fokusere på å sørge for at Project Scarlett blir kompatibel med spill fra de tre tidligere generasjonene.

– Vi har nå skiftet fokus over på å sørge for at spillene du elsker å spille på Xbox One blir kompatible med fremtidig Xbox-maskinvare. Etter denne uken har vi ingen planer om å legge til flere Original Xbox- eller Xbox 360-spill til katalogen på Xbox One, men vi gleder oss til å fortsette arbeidet med Xbox-kompatibilitet på tvers av plattformer og enheter, skriver de.

LES KOMMENTAR: Project Scarlett er en modig visjon for dataspill i årene som kommer »

De siste spillene som legges til i bakoverbiblioteket blir disse (og artig nok er Gamer.no gamle nok til å ha anmeldelser på de fleste av dem):

Original Xbox

I tillegg forteller de at de legger til gratis nedlastbart innhold et knippe av spillene som ligger i hvelvet.

Xbox 360

Av disse blir faktisk Too Human gratis, og du kan sikre deg spillet på Xboxs nettsider.

Det er fire år siden Microsoft gikk på scenen under E3 og fortalte at de skulle gjøre Xbox- og Xbox 360-spill kompatible med Xbox One. Siden den gang har de sørget for at over 600 spill har blitt tilgjengelige, og noen av dem har fått en mild oppussing som drar nytte av den nyere konsollens egenskaper og kraft.

Les flere E3-nyheter på vår samleside for messa »

Siste fra forsiden