Skate 2

Skate 2 fikk bakoverkompatibilitet på Xbox – nå skrur EA av spillets servere

EA

Det var i forbindelse med mandagens 20-årsfeiring av Xbox at Microsoft slang på bakoverkompatibilitet for et lass med gamle Xbox- og Xbox 360-spill. Blant titlene var det populære Skate 2, som nå kan spilles på Xbox One og Xbox Series X/S.

Skate 2 ble opprinnelig lansert i 2009.
EA

For fans av rullebrettspillsjangeren skulle gleden imidlertid bli kortvarig. Bare syv minutter senere påpekte EA nemlig at Skate 2-serverne – som har holdt det gående siden 2009 – skal legges ned.

– Vi gjør oppmerksom på at den 10. desember 2021 kommer vi til å skru av serverne for Skate 2 på PlayStation og Xbox. Dette er ikke en enkel beslutning, og ikke noe vi tar lett på, skrev EA på Twitter.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Skate 2 »

Spillere som har lyst til å rulle rundt sammen med venner har dermed drøye tre uker på seg før moroa er over. Enspillerdelen vil fortsatt være tilgjengelig etter at serverne forsvinner.

EA jobber for øvrig med et nytt innslag i Skate-serien. Dette ble kunngjort i juni 2020, og utviklingsarbeidet ledes av det nylig opprettede studioet Full Circle. Detaljer om spiller er det imidlertid få av, og når det kommer er det fortsatt ingen som vet.

LES OGSÅ: Mer enn 70 gamle Xbox 360- og Xbox-spill blir kompatible med Xbox Series X/S og Xbox One »

Siste fra forsiden