Fallout 4 - PlayStation 5 Xbox Series X/S

Fallout 4-oppgraderingene for PlayStation 5 og Xbox Series X/S er endelig klare

Bethesda

TLDR

  • Bethesda har annonsert at oppgraderingene av Fallout 4 vil lanseres på PlayStation 5 og Xbox Series X/S den 25. april, gratis for eksisterende eiere.
  • Oppgraderingen inkluderer blant annet økt bildefrekvens, høyere oppløsning, ytelsesforbedringer og fiksing av feil.
  • Samtlige plattformer vil også få tilgang til nytt innhold for spillet, inkludert et nytt oppdrag, diverse gjenstander, nye våpen og Halloween-pynt.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Bethesda måtte i fjor utsette sine nye konsollversjoner av Fallout 4. Et halvår senere har utvikleren omsider fått orden på oppgraderingene, som ankommer PlayStation 5 og Xbox Series X/S den 25. april.

Disse blir gratis å laste ned for spillere som allerede eier Fallout 4 på de respektive plattformene.

På PlayStation 5 og Xbox Series X/S vil Fallout 4 kjøre i opptil 60 bilder per sekund og med bedre oppløsning. Bethesda lover også forbedringer til spillets ytelse og fiksing av diverse feil.

For de som fortsetter å spille på PlayStation 4 og Xbox One vil det også komme stabilitetsforbedringer. Utvikleren har også luket ut flere feil i de eldre konsollversjonene.

Fallout 4 til nye konsoller.
Bethesda

PC-spillerne blir heller ikke glemt. En oppdatering for Fallout 4 på PC introduserer blant annet støtte for brede og ultrabrede skjermer. Oppdateringer til noen av oppdragene i spillet kommer også til, samt muligheten til å kjøpe Fallout 4 i Epic Games Store.

Samtlige plattformer får også tilgang på nytt innhold for spillet. Dette inkluderer et nytt oppdrag, diverse gjenstander, nye våpen og Halloween-pynt.

TV-serien basert på Fallout er ute nå.
Les vår anmeldelse »

Siste fra forsiden