Fallout 4

Fallout 4-oppgradering for PlayStation 5 og Xbox Series X/S utsatt til neste år

Bethesda

TLDR

  • Bethesda trenger mer tid til å fullføre oppgraderingene av Fallout 4 for PlayStation 5, Xbox Series X/S og PC, og har derfor utsatt lanseringen til 2024.
  • Oppgraderingene inkluderer bedre bildefrekvens, høyere oppløsning, generelt bedre kvalitet på grafikken, fiksing av feil samt nytt Creation Club-innhold.
  • En ny dato for oppgraderingene er foreløpig ikke fastsatt.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Over et år har gått siden Bethesda først kunngjorde nyversjoner av Fallout 4 for PlayStation 5, Xbox Series X/S og PC. Planen var å slippe oppgraderingene i år, men sånn blir det likevel ikke.

I en melding på X (tidligere Twitter) skriver Bethesda at teamet trenger mer tid på å få alt klart. Akkurat hvor ting ikke helt har kommet i mål gikk utvikleren ikke ut med, men opplegget utsettes til neste år.

– Takk for deres tålmodighet med oss idet vi jobber med nestegenerasjonsoppdateringen for Fallout 4. Vi vet at dere gleder dere og det gjør vi også, men vi trenger litt mer tid og ser frem til en spennende retur til Commonwealth i 2024.

Når i 2024 oppgraderingene kommer er foreløpig uklart.

Fallout 4 ble først lansert i 2015.
Bethesda

Som Bethesda fortalte i fjor skal oppgraderingene blant annet inkludere bedre bildefrekvens, høyere oppløsning og bedre generelt bedre kvalitet på grafikken. Fiksing av feil er også på plass, samt diverse nytt Creation Club-innhold.

I andre Fallout-nyheter avslørte Amazon nylig dato for TV-serien basert på spillene. Denne kommer 12. april til neste år, og en aller første trailer for serien ble lansert tidligere denne måneden.

Se den første traileren for Fallout-serien »

Siste fra forsiden