Fallout - TV

Se den første traileren for Fallout-serien

Etter å ha sluppet de første bildene fra TV-serien basert på Fallout tidligere i uka, har Amazon nå lansert en skikkelig trailer. Denne kan du se i videovinduet øverst i artikkelen.

Traileren plasserer oss 200 år inn i postapokalypsen, i Vault 33. Her møter vi Jean, spilt av Ella Purnell, som forlater hvelvet for å finne ut hva som venter ute i Los Angeles-ødemarken.

Ferden hennes ser ut til å bli av det svært voldelige slaget. Ved siden av alskens monstre må mennesker også hamle opp med hverandre – enten de er utkledd som cowboyer eller utstyrt med Fallout-seriens ikoniske Power Armor – i en heseblesende kamp for overlevelse.

Fallout-TV-serien har premiere i april neste år.
Amazon

– Fallout er historien om de som har og de som ikke har, i en verden der det nesten ikke er noe igjen å ha. 200 år etter apokalypsen, tvinges de fredelige beboerne fra ulike atomtilfluktsrom til å vende tilbake til det strålingsrammede helvete deres forfedre etterlot dem. De blir sjokkert over å oppdage et utrolig kompleks, vidunderlig merkelig og ekstremt voldelig univers som venter på dem, lyder Amazons offisielle beskrivelse av serien.

Fallout-TV-serien har premiere på Amazon Prime Video den 12. april til neste år. Opplegget er skrevet og produsert av Jonathan Nolan og Lisa Joy, som begge var med å skape HBO-suksessen Westworld. Ved siden av Purnell finner vi vi blant annet Walton Goggins og Kyle MacLachlan på listen over involverte skuespillere.

LES OGSÅ: Fallout 5 kommer en gang etter The Elder Scrolls VI »

Siste fra forsiden