Fallout 5 - Bethesda

Fallout 5 er annonsert

Kommer først etter The Elder Scrolls VI.

Konseptbilde fra Fallout 3, for det finnes ingen bilder av Fallout 5 ennå.
Bethesda

I et intervju med IGN forteller Bethesda-topp Todd Howard at studioet planlegger å lage Fallout 5. Det vil dog først skje etter at The Elder Scrolls VI er ute.

– Vi skal gjøre Fallout 5 etter det, så vi har ganske mye på planen fremover. Vi har noen andre prosjekter som vi også vil titte på fra tid til annen også, sier han til nettstedet.

Det neste innslaget i post-apokalypseserien er temmelig langt frem i tid, for selv The Elder Scrolls VI er kun i en før-produksjonsfase ennå. Først ute fra Bethesda er Starfield, som skal komme neste år.

LES OGSÅ: Starfield-hovedpersonen vil ikke ha en stemme i spillet

Ellers i intervjuet forteller Howard at Starfield er det Bethesda-spillet med flest håndlagde områder til nå. Spillet byr på fire store byer, og New Atlantis er den største byen utviklerteamet har laget til nå.

Søndag fikk vi vår hittil største kikk på Starfield under Xbox og Bethesdas sommerpresentasjon. Da fikk vi blant annet vite at spillet har 100 solsystemer og 1000 planeter å utforske, samt fikk se en god del av hvordan det vil bli å spille spillet.

Starfield slippes til PC og Xbox en gang i 2023, men har ingen dato ennå.

Les alle nyhetene vi har skrevet fra årets spillsommer »

Siste fra forsiden