Starfield

Starfield-hovedpersonen vil ikke ha en stemme i spillet

Bethesda har sluppet et par nye detaljer om dialoger i romspillet.

Bethesda

Etter søndagens store Starfield-presentasjon hadde fans flere spørsmål om dialogene i spillet. Nå har Bethesda tatt til Twitter for å fortelle at nei, figuren din kan ikke snakke og alle dialoger skjer i førsteperson.

Opplegget blir dermed ulikt fra Fallout 4, der man både kunne snakke selv og samtaler med andre utspilte seg i tredjeperson. Fans av tidligere Bethesda-spill bør imidlertid kjenne seg igjen, ettersom Starfield-tilnærmingen er den samme som utvikleren brukte i spill som Fallout 3 og The Elder Scrolls V: Skyrim.

Reaksjonen fra fans har vært delt, der enkelte synes det er et steg tilbake å ikke gi stemme til protagonisten. Andre ønsket nyheten velkommen, ettersom de mente dialogene i Fallout 4 manglet den variasjonen de var vant til fra tidligere innslag i serien.

Ellers ble E3-som-ikke-er-E3-uka spennende for de som gleder seg til Bethesdas storstilte romeventyr. I en video på 15 minutter viste utvikleren nemlig for første gang frem hvordan det blir å spille Starfield.

Som ventet blir det historiedrevne oppdrag og spenstige skuddvekslinger, mens muligheten til å bygge og fly egne romskip ble en gledelig nyhet for mange. Presentasjonen fra søndagens Xbox-show viste også hvor stor spillets verden er, men over tusen planeter å besøke.

Starfield kommer til PC og Xbox en gang i 2023, men har ingen eksakt dato.

Les alle nyhetene vi har skrevet fra årets spillsommer »

Siste fra forsiden