Fallout 4 - PlayStation 5

Fallout 4 får plutselig en gratis oppgradering for nye konsoller

Kommer til PlayStation 5, Xbox Series X/S og PC neste år.

Bethesda

Syv år gamle Fallout 4 er snart klart for lansering på den nyeste konsollgenerasjonen. Det avslørte Bethesda denne uken.

Fallout 4.
Bethesda

Fallout 4 for PlayStation 5 og Xbox Series X/S lanseres som en gratis oppdatering for de som allerede eier originalspillet. Den nye versjonen kommer en gang i 2023 og blir da også tilgjengelig på PC.

Via sine nettsider forteller Bethesda at oppgraderingen lokker med ulike moduser og funksjonalitet avhengig av om man vil ha høy bildefrekvens eller høy visuell kvalitet. Hvorvidt man kan satse på begge deler og for eksempel oppnå 60 bilder i sekundet og 4K-oppløsning er foreløpig uklart.

Videre skal oppgraderingen introdusere nytt Creation Club-innhold, men utvikleren har foreløpig ikke forklart dette punktet nærmere.

Fallout 4 er det hittil siste hovedspillet i den populære rollespillserien. Innslaget høstet svært god kritikk ved lanseringen i 2015, og vår egen Jonas Magerøy var raus i sin skryt av opplevelsen.

– Fallout 4 er et mesterverk. Det hører hjemme i rekken av spill du venter i årevis på, uten å bli skuffet når det endelig kommer. Her er det store forbedringer fra Fallout 3, mest merkverdig er de livaktige fargene og den gode skytefølelsen. Historien er overraskende god, og de utallige sideoppdragene og varierte figurene gjør The Commonwealth til en plass du tror du eksisterer i, lød dommen den gang.

LES OGSÅ: De neste dagene får du Fallout 3 helt gratis »

Siste fra forsiden