Fallout 3 - Epic Games Store

De neste dagene får du Fallout 3 helt gratis

Epic-butikken deler også ut rollespillserien Evoland.

Bethesda Softworks

Det nyeste gratistilbudet fra Epic Games Store består av Fallout 3 og Evoland Legendary Edition. Begge er gratis frem til klokka 17:00 på torsdag 27. oktober.

Dersom du vil ha ett eller begge spillene er det bare å svinge innom Epic-butikkens side for gratisspill. Her trykker du deg inn på det du vil ha, og legger det til i Epic-biblioteket ditt. Dette krever at du har en Epic-konto, som ikke koster noe å opprette.

Fallout 3.
Bethesda Softworks

Fallout 3 fyller straks 14 år. Rollespillet markerte Bethesdas første forsøk på serien, til stort hell.

– Det er ikke første gang Bethesda leverer et fenomenalt rollespill. Det som virkelig er bemerkelsesverdig, er hvordan de har fanget stemningen og følelsen fra de opprinnelige Fallout-spillene. De har rett og slett gjort det kunststykke å lage en oppfølger til et av spillhistoriens mest anerkjente spill, og å lande på beina, skrev vår Kristian Aasgård om spillet den gang.

Det er Game of the Year-versjonen som deles ut her, så du får alle fem tilleggsutvidelser med på lasset.

Evoland Legendary Edition.
Shiro Unlimited

Neste gratisspill er en todelt affære. Det er Evoland Legendary Edition, som inneholder både Evoland og Evoland 2. Spillene fra henholdsvis 2013 og 2015 lar deg gjenoppleve rollespillene historie, ved å ta deg gjennom ulike grafikkstiler fra ulike tidsperioder.

Det første spillet i serien rakk bare halvveis opp på vår karakterskala, mens oppfølgeren fikk en langt mer positiv omtale.

Les anmeldelsen av Evoland »
Les anmeldelsen av Evoland 2 »

Siste fra forsiden