Fremtiden for Xbox

Xbox skal avsløre fremtidsplaner neste uke

– Vi lytter og vi har hørt dere.

Audun Rodem/Gamer.no

Sent på søndag begynte ryktene å gå om at Starfield og en rekke andre Xbox-eksklusive spill var på vei til PlayStation 5. Folk kastet seg på sosiale medier og diverse nettfora for å finne ut av hva Microsoft planlegger, og svaret ser ut til å være rett rundt hjørnet.

Mandag kveld tok Xbox-sjef Phil Spencer til X (tidligere Twitter) for å fortelle at selskapet vil dele mer om fremtiden allerede neste uke.

– Vi lytter og vi har hørt dere. Vi har planlagt et arrangement neste uke, der vi ser frem til å dele flere detaljer med dere om vår visjon for fremtiden til Xbox. Følg med, skrev Spencer.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Etter det The Verge erfarer skulle dette arrangementet opprinnelig avholdes senere i februar. Gitt alle ryktene og all spekulasjonen skal Microsoft imidlertid ha bestemt seg for å fremskynde opplegget.

Som vi meldte i helgen skal Microsoft angivelig ha lagt om strategi og åpnet for å slippe spillene sine på flere plattformer. Ved siden av Starfield skal spill som Hi-Fi Rush, Sea of Thieves og det kommende Indiana Jones and the Great Circle også komme til PlayStation 5.

Det er verdt å nevne at Spencers uttalelse foreløpig ikke er noen bekreftelse på ryktene. Hva Xbox har planlagt får vi altså offisielt svar på en gang til neste uke.

LES OGSÅ: – Vi tapte konsollgenerasjonen som var verst å tape »

Siste fra forsiden