Skate 4

Dette er det nye studioet som skal lage Skate 4

Ble nylig presentert av EA.

Skjermbilde fra Skate 3.
EA

Det neste innslaget i skateboard-serien Skate har latt vente på seg, men i fjor sommer kunngjorde EA at det fjerde spillet omsider er på vei. Nå vet vi også navnet på studioet.

Under EAs store paraply av utviklere har nå et nytt navn dukket opp. Full Circle er navnet på teamet som skal gi oss Skate 4 – om det er det som faktisk blir den endelige tittelen.

Full Circle er et nyopprettet studio som holder til i Vancouver i Canada, men med medarbeidere spredt rundt i hele verden. Studioet søker nå etter en rekke nye utviklere som kan hjelpe til med den nye Skate-spillet.

Skjermbilde fra Skate 3.
EA

Bygger videre på de andre spillene

Noen nye detaljer om Skate 4 får vi dessverre ikke, annet enn av studioet både skal «omfavne og bygge videre på» det fansen satte pris på i de forrige spillene. Dermed kan vi nok ikke forvente oss en radikal endring av grunnformelen.

Det kreative arbeidet skal ledes av Deran Chun og Chris Parry, som begge var blant skaperne av de tre første spillene, og studiosjef er Daniel McCulloch, som tidligere har jobbet som Xbox Live-sjef hos Microsoft. Et lanseringsvindu har vi ennå ikke.

Det seneste spillet i serien, Skate 3, kom ut helt tilbake i 2010, så det har altså gått en stund siden sist. Spillet fikk rimelig gode anmeldelser, og her på verket ble 8 av 10 poeng delt ut.

– EA Black Box har maktet å levere nok en frisk spillopplevelse med Skate 3. En helt ny og innbydende by gjør det lett å vase rundt i timer på jakt etter sinnsyke hopp og steder for de store kombinasjonene, skrev vår mann.

Les også: Tony Hawk's Pro Skater-oppussingen selger raskere enn noe annet spill i serien »

Siste fra forsiden