Skate

EA kunngjorde nytt Skate-spill

Arbeidet er i gang.

Konseptkunst fra seriens forrige spill, Skate 3.
EA

Natt til fredag holdt EA sitt årlige Play-arrangement, med nyheter og trailere for kommende spill. Sendingen gikk unna uten noen virkelig store overraskelser, men helt på tampen avslørte selskapet at et nytt Skate-spill er på vei.

Ved siden av å avsløre at arbeidet er i gang, fikk vi riktignok ingen verdens ting å gå på. I en pressemelding skriver EA at det er snakk om den neste utviklingen for Skate-serien, som kan antyde at dette skal bli Skate 4, men det gjenstår enda mye jobb før vi får se akkurat hva teamet har i ermet.

Skate-spillene har vokst seg meget populære blant sjangerens ivrige tilhengere, men etter Skate 3-lanseringen i 2010 ble den borte. I årevis har fans etterspurt et nytt innslag i serien, som utviklergjengen har satt stor pris på.

LES OGSÅ: Skate-spillenes historie »

I en kort videosnutt, som du ser i Twitter-videoen over, rettet spillskapere Chris «Cuz» Perry og Deran Chung en stor takk til alle som har støttet serien og bedt om mer Skate de siste årene.

– Det er utrolig. Vi kan ikke tro at deres kommentarer pustet liv i dette spillet. Utrolig. Skate forandret livet mitt. Tusen takk til alle dere, sa Perry.

De to første Tony Hawk's Pro Skater-spillene pusses opp.
Skal by på den opprinnelige opplevelsen med noen moderne tilskudd »

Siste fra forsiden