Skate

Viste glimt av neste Skate i ny trailer

EA inviterer også til testing av spillet.

EA og utviklerstudioet Full Circle kunne torsdag lette litt på sløret om sitt kommende Skate-spill. Nye detaljer kom i form av en trailer, som du kan se i videovinduet over.

Skate.
EA

Som utvikleren påpeker pågår arbeidet fortsatt, og klippene i videoen er fra tidlige pre-pre-alfa- og pre-pre-pre-alfa-stadier. Her er både enkle modeller i uferdige omgivelser, til mer ferdigutviklede sekvenser, men ting kan altså endre seg innen spillet skal ut.

Ved siden av skating viser traileren andre måter å komme seg rundt i spillverdenen på. På et tidspunkt tar for eksempel spillfiguren brettet under armen og hopper fra hustak til hustak, men ofte dette blir aktuelt i fullversjonen er vanskelig å spå.

Ellers hinter traileren om et mer variert byggeverktøy, som lar deg designe dine egne skateparker. Her blir det tilsynelatende også mulig å ha med ganske mange spillere av gangen.

I traileren forteller teamet også at døren er åpen for de som ønsker å teste nye Skate. Interesserte spillere kan registrere seg på spillets nettsider, for å få sjansen til å bli plukket ut for fremtidige testfaser.

LES OGSÅ: EA skal visstnok også vise FIFA 23 og nytt Need for Speed denne måneden »

Siste fra forsiden