Skate 4

EA skal angivelig vise frem Skate 4 i juli

Rykter hevder at utvikleren også vil avduke FIFA 23 og nytt Need for Speed.

EA

To år etter avdukingen av Skate 4, ser det ut til at EA er klar for å vise mer fra prosjektet. Ferske rykter hevder at utvikleren planlegger en slags presentasjon av spillet neste måned.

Skate 3 fra 2010 er det foreløpig siste spillet i serien.
EA

Som bransjekjenner Tom Henderson melder via Exputer skal EA være godt på vei med utviklingen av det neste Skate-spillet – som enda ikke har noen offisiell tittel. Kilder forteller at intern testing skal ha pågått i flere måneder, og teamet lader nå opp til å vise frem spilling en gang i juli.

Videre påpeker Hendersons kilder at rykter om en «free to play»-lansering trolig ikke stemmer. I stedet meldes det om en «tradisjonell lansering», med støtte for spilling på tvers av plattformer.

FIFA og Need for Speed

Mens EA droppet sitt årlige Play Live-arrangement i sommer, tyder ting på at juli likevel blir en travel måned for utvikleren. Ved siden av Skate 4-avdukingen hevder Exputer at EA også skal vise frem både FIFA 23 og det neste spillet i Need for Speed-serien.

FIFA 23 blir det siste spillet fra EA som bærer FIFA-navnet. Avtalen mellom utvikleren og fotballorganisasjonen brøt sammen, og fra neste år skal serien hete EA Sports FC. Av spillinnhold vil FIFA 23 by på alle de vanlige funksjonene, med et økt fokus på kvinnefotball.

Ryktene rundt neste Need for Speed hevder at spillet blir en mer stilisert affære enn tidligere. Figurdesignet minner visstnok om TV-serien The Boondocks, mens bilene vil ha tegnede flammer, røyk og vind virvlende rundt seg når man freser rundt i verdenen.

Både FIFA 23 og Need for Speed vil vises frem mot slutten av måneden, hevder Henderson.

LES OGSÅ: Skate 2 fikk bakoverkompatibilitet på Xbox – så skrudde EA av spillets servere »

Siste fra forsiden