Need for Speed Unbound

Et helt nytt Need for Speed er plutselig like rundt hjørnet

Need for Speed Unbound har graffiti-inspirert grafikkstil og dropper forrige konsollgenerasjon.

Like før helgen kunne EA bekrefte at det var hold i den siste tidens rykter, idet de avslørte et splitter nytt Need for Speed-spill. Spillet går under tilnavnet Need for Speed Unbound og kommer allerede om et par måneder, den 2. desember i år.

Spillet kan skilte med fokus på gateløp satt i en åpen verden, hvor en ny graffiti-inspirert grafikkstil angivelig skal la spillerne uttrykke seg på helt nye måter. Man kan også forvente «tuning» og politijakter, og det virker som om «heat»-systemet fra forrige spill i serien også er videreført.

Vi har til gode å se spillet i aksjon, men en annonseringstrailer (som du kan se over) gir et lite inntrykk av hva vi har i vente.

Er det litt anime-inspirasjon her også?
Criterion Games

Lengste pausen siden 1997

Need for Speed Unbound skofter den forrige konsollgenerasjonen, og vil i stedet være eksklusivt for PlayStation 5, Xbox Series X/S og Windows.

En kuriositet knyttet til spillet, er det faktum at Need for Speed Unbound kommer tre år etter det forrige spillet i serien, 2019-raceren Need for Speed Heat. Hvis vi ser bort fra oppussingsprosjektet Hot Pursuit Remastered fra 2020, er dette et opphold som kun har oppstått én gang tidligere i serien, og det var mellom det første og det andre spillet, som kom i henholdsvis 1994 og 1997.

Spillet utvikles av ringrevene i Criterion Games, etter at det forrige studioet, Ghost Games, ble oppløst og gjort om til EA Gothenburg i 2020.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av det lekre GRID Legends »

Siste fra forsiden