Need for Speed - Battlefield 6

EA utsetter nytt Need for Speed – flytter utviklerne over på Battlefield 6

Illustrasjonsbilde fra Need for Speed Heat.
EA

Det neste spillet i Need for Speed-serien vil likevel ikke lanseres i år. EA har nemlig satt Criterion-studioet til å bistå DICE med utviklingen av Battlefield 6, og dermed må racingspillet vente til en gang i 2022.

Det neste spillet i Battlefield-serien skal visstnok hente inspirasjon fra Battlefield 3.
EA

Utsettelsen ble bekreftet denne uken av EA-topp Laura Miele. I et intervju med Polygon påpekte Miele at endringen ikke kommer som følge av problemer med noen av spillene. I stedet forklarte hun at det passet seg sånn på grunn av situasjonen med hjemmekontor, og at Criterion – som har samarbeidet med DICE på flere Battlefield-spill før – var et naturlig valg som støttespiller.

– Battlefield begynner å se veldig bra ut. Teamet har jobbet utrolig hardt, de pushet hardt i fjor, og ja, vi har jobbet hjemmefra. Og det er vanskelig. Det er vanskelig å lage spill hjemmefra, og DICE-teamet er litt utslitt, sa Miele.

Et større Battlefield

EA har foreløpig ikke hatt noen offisiell avduking av det neste Battlefield-spillet. Etter planen skal det skje i løpet av våren, men vi har allerede fått noen hint om hva spillere kan forvente – inkludert kamper på større kart med flere spillere.

Hva Need for Speed angår er den serien tilbake hos Criterion Games, studioet som tidligere har laget de populære innslagene Need for Speed: Hot Pursuit og Need for Speed: Most Wanted. Med oppkjøpet av Codemasters har EA også utvidet bilspillstallen sin, og det at Codemasters skal gi ut bilspill i år var en av grunnene til at EA mente det var greit å utsette neste Need for Speed.

LES OGSÅ: Bioware gir opp overhalingen av Anthem »

Siste fra forsiden