Battlefield 6

Battlefield 6 lover krigføring på større kart med flere spillere

Skytespillseriens neste innslag skal offisielt avdukes til våren.

EA

For to år siden kunngjorde EA at det ville vente med å lansere det neste Battlefield-spillet, for å gi spillere tid til å komme seg over på nye konsoller. Nå vet vi at overgangen til PlayStation 5 og Xbox Series X/S ikke har gått like raskt som EA kanskje hadde håpet, men like fullt er et nytt Battlefield på vei i 2021.

Battlefield V er det foreløpig siste spillet i serien.
EA

Under selskapets nyeste investorsamtale fortalte EA-sjef Andrew Wilson at Battlefield 6 – som enda ikke har fått noe offisielt navn – skal avdukes til våren. Arbeidet med spillet ligger visstnok foran skjema og etter planen blir det lansering mot slutten av året.

Større kamper med flere spillere

Videre kunne Wilson bekrefte noen av ryktene som har svirret om Battlefield 6 de siste månedene. Som EA-sjefen forklarte blir det nemlig et fokus på mer omfattende flerspillerkamper enn før, med flere spillere enn i noe annet Battlefield.

– Spillet utnytter kraften til nestegenerasjonsplattformer til det fulle, for å bringe massive og gripende kamper til live med flere spillere enn noen gang. Med sine enorme kart vil den neste utgaven av Battlefield løfte ødeleggelsen, spillervalgene og kjøretøy- og våpenkampene som serien er kjent for til nye høyder.

Ifølge rykter om det kommende Battlefield-spillet vil opplevelsen låne mye inspirasjon fra Battlefield 3. Etter sigende skal det også ta serien tilbake til en moderne setting, etter å ha besøkt første og andre verdenskrig i henholdsvis Battlefield 1 og Battlefield V. Hvor mye av dette som stemmer får vi altså vite om noen måneder.

LES OGSÅ: Slik pusser de opp Mass Effect-trilogien – se forskjellen »

Siste fra forsiden