Need for Speed

Flere Need for Speed-spill fjernes fra nettbutikkene

EA varsler også stenging av servere for de fem bilspillene.

EA

Fem eldre Need for Speed-spill er i ferd med å forsvinne for godt fra digitale butikker. Spillene som blir borte er følgende:

Need for Speed Carbon.
EA

31. mai begynte EA arbeidet med å fjerne de nevnte spillene fra nettbutikkhyllene. I en post på Reddit forklarer utvikleren at dette er i forberedelse av at spillenes servere legges ned 31. august.

Som teamet forteller er tiden inne for å fokusere på seriens fremtid. Samtidig har spillertallene for disse fem titlene sunket såpass lavt at det ikke lenger er verdt arbeidet med å holde serverne gående.

Fans har altså frem til 31. august på å hive seg ut i spillenes flerspillermoduser og kjøre om kapp med venner og rivaler. Fra 1. september forsvinner nettfunksjonaliteten, men EA minner om at det det vil fortsatt være mulig å spille enspillerdelen for de som eier spillene.

– Vi håper dere har hatt mange seire, tilfredsstillende sladder, øyeblikk med vennligsinnet rivalisering og timesvis med glede med disse spillene i løpet av de siste årene. Og vi håper dere kommer til å kjøre med oss i et av våre nyere spill, avsluttet utvikleren.

Det neste Need for Speed-spillet er satt på vent.
EA satte utvikleren til å hjelpe på Battlefield 6 »

Siste fra forsiden