FIFA 23 - VM 2023

Tre norske blant de ti beste spillerfigurene i FIFA 23s kvinne-VM

Guro Reiten (i midten), flankert av Vilde Bøe Risa (til venstre) og Tuva Hansen (til høyre).
Norges Fotballforbund

EA ruller denne måneden ut en ny utvidelse for FIFA 23, som introduserer VM i fotball for kvinner 2023. I den forbindelse har utvikleren avslørt hvilke spillere som er best rangert i modusen, og Norge er godt representert i toppen.

Her er de ti beste spillerfigurene i FIFA 23s VM i fotball for kvinner.
Skjermdump: EA

Bak australske Sam Kerr på førsteplass finner vi Caroline Graham Hansen som nummer tre, rangert med en sammenlagtscore på 90. Ada Hegerberg står også på 90, og holder femteplassen blant fotballkvinnene.

Guro Reiten tar plass nummer ti – nummer ni hvis man kun inkluderer spillere som faktisk er tatt ut til VM – med sine 88 poeng. Ingrid Syrstad Engen er siste norske på listen over de 100 beste spillerne, med 84 poeng og en 59. plass.

Norge er det eneste landet med tre spillere blant de ti beste. Både Spania og Frankrike har to, mens Australia, USA og England har én hver.

FIFA Women's World Cup er et gratis tillegg for alle som eier FIFA 23. Samtlige 32 lag som er kvalifisert til VM er inkludert i pakken, og man kan velge å styre hele lag eller velge én individuell spillere å kontrollere.

VM i fotball for kvinner 2023 avholdes i Australia og New Zealand. Turneringen spilles i perioden 20. juli - 20. august.

LES OGSÅ: EA slapp de første hintene om sin fremtidige fotballspillserie »

Siste fra forsiden