FIFA 23 - Juventus

Juventus gjør comeback i FIFA

Den italienske klubben er tilbake for første gang siden FIFA 19.

EA

For tre år siden inngikk Juventus en avtale med Konami om at fotballklubben skulle være eksklusivt tilgjengelig i eFootball PES. Dermed forsvant klubben fra FIFA, men nå er de hvite og sorte tilbake.

Mandag kunne EA bekrefte at Juventus gjør comeback i FIFA 23. Dermed er det over og ut for Piemonte Calcio, den uoffisielle klubben som har vært hjem for Juventus-spillerne siden FIFA 20.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

I en pressemelding skriver EA at den nye avtalen med Juventus er et eksklusivt samarbeid som skal vare i flere år fremover.

Hvorvidt dette får noen konsekvenser for Juventus i eFootball 2022 er uvisst. Det spillet har riktignok andre ting å stri med, og Konami jobber fortsatt med å rydde opp i de utallige problemene fra spillets kriselansering i fjor høst.

FIFA 23 skal på sin side lanseres 30. september i år, på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch og Google Stadia. Spillet blir det siste fra EA med FIFA-navnet, og fra neste år skal serien hete EA Sports FC.

Av innhold lokker FIFA 23 med diverse nyvinninger, som en overhalt fysikkmotor og justeringer til skudd, frispark og straffer. Spillet retter ellers mer fokus på kvinnefotball, og for første gang får man spille som klubber fra kvinnelige ligaer.

LES OGSÅ: FIFA lover å lage eget fotballspill etter bruddet med EA »

Siste fra forsiden