FIFA 23

Omfattende trailer viser alt som er nytt i FIFA 23

Slik blir det siste FIFA-spillet laget av EA.

Høst er som vanlig FIFA-tid, og nå som årets sommer begynner å nærme seg den siste og avgjørende akten, har EA dratt sløret av alt som er nytt i årets fotballspill.

Den nesten tolv minutter lange gjennomgangen kan du se i videovinduet over.

FIFA 23 byr som forventet på en rekke nyheter, med små og store forbedringer på systemer vi allerede kjenner fra tidligere spill i serien.

Klubblag for kvinner er på plass.

Noe av det som får mest fokus i traileren er HyperMotion 2, en videreutviklet versjon av «motion capture» og maskinlæringsystemet som ble brukt i fjorårets spill. Her har utviklerne fanget dobbelt så mye data som sist, for å sikre mer detaljerte og varierte animasjoner.

Videre vil kvinnefotball nå representeres på klubbnivå, nye arketyper har fått mer fokus, enkeltspillere vil få unike løpe- og driblestiler, mens keepere vil reagere ulikt avhengig av hva vedkommende faktisk kan se foran seg. For å nevne noe.

Det er verdt å merke seg at ikke alle versjoner vil fungere likt, og det er flere funksjoner og nyvinninger som ikke vil være gjeldende på PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

FIFA 23 har planlagt lansering på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Windows og Google Stadia den 30. september. En avstumpet Nintendo Switch-utgave forventes også.

LES OGSÅ: FIFA-serien skifter navn »

Siste fra forsiden