eFootball 2022

Nå kommer oppdateringen som skal fikse krisespillet eFootball 2022

Konami innrømmer at spillet ble lansert for tidlig.

Gøran Solbakken/Gamer.no

– Dette er rett og slett helt krise, og at noen har bestemt at det er en bedre avgjørelse å gi ut dette spillet slik det er i dag, og ikke utsette det for å finpusse på alt, er helt hårreisende.

Det var den knusende dommen fra vår egen Gøran Solbakken da Konami slapp eFootball 2022 i fjor høst. Nå legger utvikleren seg flat, og lover at eFootball-fans har bedre ting i vente.

– Vi var for fokuserte på å få ut spillet i tide og vi glemte det som er aller viktigst – kvalitet. Naturligvis ble vi møtt med kritiske anmeldelser fra fans som hadde rett i å være skuffet, skriver Konami på sine nettsider.

– Selv om det har blitt seks måneder siden den opprinnelige lanseringen i september, tror vi at vi endelig har nådd et kvalitetsnivå vi kan være fornøyd med. Derfor har vi besluttet å lansere oppdatering v1.0.0.

Som Konami forteller vil v1.0.0 rulles ut 14. april. Oppdateringen introduserer for eksempel bedre systemer for taktiske valg, forsvarsspill, dribling, pasninger og skudd. I tillegg har utvikleren fyrt opp skikkelige servere for spillet, som skal forbedre online-opplevelsen.

Videre lover utvikleren mer innhold og utvidet funksjonalitet, som kommer i fremtidige oppdateringer. Arbeidet med den utsatte mobilversjonen for eFootball 2022 fortsetter også, men når denne kommer er uklart.

LES OGSÅ: Rykte hevder spillserien FIFA skal bytte navn til Football Club »

Siste fra forsiden