EA Sports FC

EA slapp de første hintene om sin fremtidige fotballspillserie

Det aller første EA Sports FC-spillet skal offisielt avdukes til sommeren.

EA

Det har lenge vært klart at FIFA 23 skulle være det siste fotballspillet fra EA med FIFA i navnet. Heretter skal serien hete EA Sports FC, og nylig slapp utvikleren de første detaljene om hva fans kan forvente.

EA Sports FC er det nye navnet på FIFA-serien fra EA.
EA

Via sine nettsider dro EA sløret av den offisielle logoen for EA Sports FC. Den trekantinspirerte logoen kan du se på bildene over og til høyre i artikkelen. Spillet har også inngått avtaler med flere av verdens største ligaer, på både herre- og kvinnesiden.

Videre kunne utvikleren fortelle at det aller første innslaget i EA Sports FC-serien skal avdukes til sommeren. Den store presentasjonen av spillet blir en gang i juli, men EA har ikke sagt nøyaktig hvilken dato.

FIFA skal lage eget fotballspill

Bruddet mellom EA og FIFA vil tilsynelatende resultere i to rivaliserende fotballspillserier. Organisasjonen FIFA skal nemlig lage et eget fotballspill, og ifølge FIFA-sjefen er det dette som blir det største og beste.

– Det nye FIFA-spillet vil alltid være det beste e-spillet for jenter og gutter. Vi kommer med flere nyheter om dette snart, sa Gianni Infantino tidligere i vår.

Ingen slippdato er klar for hverken EA Sports FC eller spillet fra FIFA.

LES OGSÅ: Telialigaen skifter navn »

Siste fra forsiden