Skate.

Neste Skate blir gratis å spille

Spillet skal ha mikrotransaksjoner, men EA lover at det ikke blir noe «pay to win».

EA og utviklerstudioet Full Circle slapp torsdag noen nye detaljer om det neste spillet i Skate-serien. Der røpet teamet blant annet at spillet blir såkalt «free to play» – altså at det blir gratis for alle.

Finansieringsmodellen ble avslørt som del av The Board Room, en serie med videoer der utvikleren snakker om spillet og prosessen med å lage det. Som del av gratisløsningen bekreftet EA at Skate vil ha mikrotransaksjoner, men lovet at opplevelsen blir den samme selv om man ikke vil åpne lommeboka.

– Skate blir ikke «pay to win». Det er ingen deler av spillet eller kartet som du må betale for å låse opp. Det blir ingen lootbokser og det er ingen fordeler i spillet du kan betale for heller, sa Full Circle-sjef Dan McCulloch.

Teamet har blant annet hentet inspirasjon fra spill som Apex Legends, der mikrotransaksjoner i hovedsak handler om kosmetikk og bruk av ekte penger er fullstendig valgfritt.

Ellers i videoen forklarte spillsjef Cuz Parry at dette ikke er en oppfølger til de andre Skate-spillene. Dette er altså ikke Skate 4, men bare «Skate.» og planen er å holde spillet i live og videreutvikle det i mange år etter lansering.

Når spillet skal ut er enda ikke klart, og Full Circle vil første slippe det når det er klart. I mellomtiden vil fans få muligheten til å teste opplevelsen via et Insider-program, som du kan registrere deg for på spillets nettsider.

LES OGSÅ: Rockstar vet at Grand Theft Auto 6 må «overgå spillernes forventninger» »

Siste fra forsiden