Grand Theft Auto 6

Rockstar vet at Grand Theft Auto 6 må «overgå spillernes forventninger»

Bekrefter samtidig nedtrapping for Red Dead Online.

Illustrasjonsbilde fra Grand Theft Auto V.
Rockstar Games

Forrige uke meldte vi at Rockstar Games visstnok hadde skrotet oppussingsplaner for Red Dead Redemption og Grand Theft Auto IV. Ifølge ryktene skal en økt satsing på Grand Theft Auto 6 ha vært én av årsakene.

Utvikleren har enda ikke kommentert oppussingsryktene, men bekrefter nå at det er alle kluter til på det neste spillet i Grand Theft Auto-serien.

– Må overgå forventingene

I et innlegg på sine nettsider skriver Rockstar at stadig flere ressurser blir flyttet over på GTA6. Utvikleren vet nemlig hvilke forventninger som er knyttet til spillet, og målet er å nå enda høyere.

– I løpet av de siste årene har vi gradvis flyttet flere utviklingsressurser over til det neste innslaget i Grand Theft Auto-serien. Vi forstår at det er viktigere nå enn noen gang å overgå spillernes forventninger, og å gjøre dette neste spillet så bra som overhodet mulig, forklarer teamet.

Som en konsekvens av dette kunngjorde Rockstar et kutt i videre støtte for Red Dead Online. Flerspillervarianten av westernspillet vil ikke lenger få noen store oppdateringer. I stedet planlegger utvikleren å bygge videre på eksisterende moduser, samt å komme med oppdateringer som skal forbedre opplevelsen.

Grand Theft Auto 6 ble offisielt bekreftet tidligere i år, etter lang tid med rykter. Detaljene om spillet holdes imidlertid fortsatt hemmelig, og når det faktisk skal lanseres er uvisst.

LES OGSÅ: God of War Ragnarök slippes i november »

Siste fra forsiden