Grand Theft Auto 6

Rockstar har angivelig droppet oppussing av Red Dead Redemption og Grand Theft Auto IV

Skal i stedet fokusere utelukkende på Grand Theft Auto 6.

Red Dead Redemption.
Rockstar Games

Etter oppussingen av Grand Theft Auto Trilogy hadde Rockstar Games angivelig tanker om å pusse opp både Red Dead Redemption og Grand Theft Auto IV. Sånn blir det nå imidlertid ikke, skal vi tro ferske rykter om utviklerens planer.

Det var Twitter-bruker og anerkjent Rockstar-kjenner «Tez2» som først meldte om saken. Kilder med kjennskap til situasjonen kunne fortelle til Tez at oppussing av gamle spill var satt til side, og at problemene med GTA Trilogy kunne ha noe med beslutningen å gjøre.

Tirsdag kom så Kotaku på banen, med det nettstedet kaller en bekreftelse av ryktene. Kotakus egne kilder forteller at den lunkne mottakelsen av trilogioppussingen fikk Rockstar til å justere på planene sine, og at utvikleren nå retter alt fokus mot Grand Theft Auto 6.

Etter det Kotaku erfarer er det enda ikke helt utelukket at både Red Dead og GTA IV kan pusses opp en gang i fremtiden. Det blir imidlertid ikke før lanseringen av det neste hovedspillet i Grand Theft Auto-serien.

Hva slipplanene for Grand Theft Auto 6 angår holder Rockstar kortene fortsatt tett til brystet. Etter årevis med rykter kunne utvikleren i februar bekrefte at spillet faktisk er under utvikling, men enn så lenge er det alt vi vet sikkert.

LES OGSÅ: Rockstar lover bedre arbeidsforhold for sitt neste prosjekt »

Siste fra forsiden