God of War Ragnarök slippdato

God of War Ragnarök slippes 9. november

Sony har satt dato, og sluppet ny trailer.

I et innlegg på PlayStation Blog forteller Sony at God of War Ragnarök slippes 9. november. Spillet kommer til både PlayStation 5 og PlayStation 4.

I tillegg slapp de en ny trailer med fokus på dynamikken mellom far og sønn: Kratos og Atreus. Traileren ser du over.

Datoen kommer etter noen rykterunder der det ble hevdet at spillet skulle ha blitt lempet over til 2023. Dette ble avkreftet fra andre, mer troverdige stemmer i bransjen.

Tålmodighet og penisbilder

Senest for en uke siden gikk produsent Cory Barlog ut på Twitter for å be spillfansen være tålmodige, etter en lengre periode med lite informasjon og mye diskusjon om slippdatoen.

– Kjære alle. Om det var opp til meg ville jeg delt all informasjonen så snart jeg visste om den. Men det er ikke opp til meg. Så vær så snill å vær tålmodige. Jeg lover at vi vil dele ting så snart det er mulig. Vi lager spill for dere. Vi får lage spill på grunn av dere, skrev Barlog.

Enkelte «fans» tok det hele altfor langt, noe som ble demonstrert da utvikler Estelle Tigani forrige uke gikk ut og fortalte at folk hadde sendt henne «dick pics» og bedt henne om å avsløre datoen. Barlog hadde en litt annen tone på responsen til den situasjonen.

– Faen, tuller dere med meg nå? Jeg kan ikke tro at jeg må si dette, men ikke send penisbilder til noen på dette teamet, eller noen i denne bransjen for den saks skyld. De jobber livet av seg for å lage noe som dere kan ha det gøy med. Vis litt faens respekt, tordnet det fra Barlog etter det hele.

Enden på alt?

God of War Ragnarök tar sted tre år etter begivenhetene i det første spillet. På tampen av tresommersvinteren, Fimbulvinter, skal etter sigende endetiden Ragnarok begynne. Kratos og sønnen Atreus reiser dermed rundt i de ni verdenene i norrøn mytologi for å forsøke å stanse det hele.

LES OGSÅ: Sony lager film og TV av Horizon Zero Dawn, God of War og Gran Turismo »

Siste fra forsiden