God of War Ragnarok

God of War-sjefen ber fans om å være tålmodige

Kommer etter nye rykter om en datokunngjøring for Ragnarok.

Sony Interactive Entertainment

God of War Ragnarok fortsatte å glimre med sitt fravær under årets ikke-E3-show. Oppfølgeren til det kritikerroste spillet fra Sony Santa Monica har knapt gitt lyd fra seg på halvannet år, men de siste dagene har det gått rykter om at en lanseringsdato snart skal avdukes.

God of War: Ragnarok.
Sony Interactive Entertainment

Midt oppi ryktestormen tok Cory Barlog – sjefsprodusent på spillet – til Twitter med en bønn om at fans vil fortsette å være tålmodige.

– Kjære alle. Om det var opp til meg ville jeg delt all informasjonen så snart jeg visste om den. Men det er ikke opp til meg. Så vær så snill å vær tålmodige. Jeg lover at vi vil dele ting så snart det er mulig. Vi lager spill for dere. Vi får lage spill på grunn av dere, skrev Barlog.

Uttalelsen virker å helle kaldt vann på ryktene om at en datokunngjøring er nært forestående.

Det var insideren kjent som «The Snitch» som først meldte at Sony hadde planer om en slags God of War Ragnarok-presentasjon i dag, torsdag 30. juni. I en uttalelse til Kotaku forteller The Snitch nå imidlertid at opplegget ble flyttet, uten noen detaljer om hvorfor.

Bloombergs Jason Schreier bekreftet at Sony skulle avsløre dato 30. juni. Etter meldingen fra Barlog tror han imidlertid at det ikke lenger er planen, men Schreier skriver at spillet fortsatt skal ut senere i år – så vidt han er bekjent.

God of War Ragnarok skulle opprinnelig lanseres i 2021, men forsinkelser i produksjonen førte til en utsettelse til året etter. I høst tok Kratos' stemmeskuespiller Christopher Judge på seg skylda for utsettelsen. Slik Judge forteller det måtte han gjennom en rekke operasjoner i 2019, og Sony valgte å holde igjen spillet for å gi ham tid til å komme seg på beina igjen.

LES OGSÅ: Skull & Bones-dato potensielt avslørt i ny lekkasje »

Siste fra forsiden