God of War - 2022

Neste God of War utsettes til 2022

Kratos' neste eventyr lar vente på seg.

Dette bildet var det eneste teaser-traileren hadde å by på.
PlayStation Studios

I en spørsmålsrunde på PlayStation-bloggen forteller PlayStation Studios-sjef Hermen Hulst at det neste God of War-spillet er utsatt til neste år.

Beskjeden kommer som et svar på hvordan PlayStation-studioen har tilpasset seg og håndtert utvikling av spill etter at corona-pandemien brøt ut for fullt. Hulst forteller at de har tatt grep, men at de ikke kommer til å risikere å lempe på kvaliteten.

Kommende Horizon Forbidden West og det neste God of War-spillet – som foreløpig ikke har noen uttalt tittel – nevnes. Begge spillene har støtt på problemer med å finne folk til bevegelsesfanging for animasjonene. Horizon Forbidden West skal forhåpentligvis komme før året er omme likevel, men God of War må ryke.

– For God of War sin del begynte prosjektet litt senere. Så vi har tatt en beslutning om å skyve spillet til neste år, for å sikre at Santa Monica Studio kan levere et sterkt God of War-spill som vi alle ønkser å spille, forteller han.

Lite er kjent om spillet

Foreløpig vet vi særdeles lite om det neste God of War-spillet. Da det ble avduket høsten 2020 var det med en knapp trailer, kun med hinting om at verdens undergang – Ragnarok – er på vei. Da ble det sagt at spillet skulle komme i 2021.

Den snaue God of War-teaseren fra i fjor. (Video: PlayStation Studios)

Om ikke annet tyder det på at spillet skal dreie seg om norrøn mytologi, og at Kratos antageligvis fortsatt vanker rundt i nordlige deler av verdenen.

Det nyeste God of War-spillet – kun kalt God of War – kom ut i 2018, til svært god kritikk. Vi var ikke snauere enn at vi ga spillet 10 av 10 poeng.

– God of War er ikke perfekt, men du verden for en mesterlig, eventyrlig, engasjerende, og mektig opplevelse vi har fått. Om du har hatt høye forhåpninger til denne norrøne fortellingen i norskinspirerte forhold ledet an av selveste spøkelset fra Sparta, er det bare å glede seg. God of War er tilbake, sterkere, dypere, og bedre enn noen sinne, skrev vår anmelder da.

LES OGSÅ: God of War ruller ut 4K-oppløsning og 60 bilder i sekundet på PlayStation 5

Siste fra forsiden