God of War: Ragnarok

Det neste God of War-spillet er kunngjort

Se teaseren til God of War: Ragnarok.

Sony avsluttet presentasjonen sin onsdag kveld med en aldri så liten overraskelse – nemlig en avduking av det neste innslaget i God of War-serien. Teaseren ser du øverst.

God of War: Ragnarok blir navnet på det nye spillet, og utover dette vet vi fint lite om spillet, annet enn at det skal slippes til PlayStation 5 en gang på nyåret.

På bakgrunn av tittelen kan vi i tillegg utlede at også det neste spillet vil basere seg på norrøn mytologi, og at Kratos fremdeles vil befinne seg på nordlige breddegrader – som bekreftes av den isete logoen i den ellers svært sparsomme teaseren.

Kritikerrost serie

God of War: Ragnarok fortsetter Kratos' ferd i kjølige, nordlige omgivelser. Dette skjermbildet er hentet fra det seneste spillet i serien.
Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

Som før er det også Sony-eide Santa Monica Studios som befinner seg bak spakene, studioet som har stått bak samtlige titler i hovedserien hittil.

Det forrige spillet i serien, som bare heter God of War, kom ut i 2018 til stor jubel blant anmeldere. Her på verket ble spillet tildelt full pott, 10 av 10 poeng.

– God of War er ikke perfekt, men du verden for en mesterlig, eventyrlig, engasjerende, og mektig opplevelse vi har fått. Om du har hatt høye forhåpninger til denne norrøne fortellingen i norskinspirerte forhold ledet an av selveste spøkelset fra Sparta, er det bare å glede seg. God of War er tilbake, sterkere, dypere, og bedre enn noen sinne, skrev vår mann.

Les også: Slik blir det å spille Demon's Souls-oppussingen »

Siste fra forsiden