God of War Ragnarok

– God of War Ragnarok ble utsatt på grunn av meg

Stemmeskuespilleren til Kratos forteller at spillet ble utsatt etter at han måtte opereres.

Sony

Det var i sommer at beskjeden kom om at God of War Ragnarok – det neste spillet i sagaen om krigsguden Kratos – måtte utsettes til 2022. Sony sa ikke veldig mye om bakgrunnen, men nå forteller stemmeskuespilleren til Kratos at det var han som sto bak forsinkelsen.

I en lengre tråd på Twitter forklarer Christopher Judge at han slet med en rekke helserelaterte problemer i august 2019. Han ble nødt til å operere ryggen, begge hoftene og knærne, og Sony Santa Monica bestemte seg for å holde igjen spillet for å gi ham tid til å komme seg på beina igjen.

Judge retter en stor takk i utvikleren, som skal ha gitt ham full støtte hele veien.

– Ingen trusler. Ingen «hvem tror du at du er?». Ikke noe annet enn kjærlighet og støtte. Og Sony Santa Monica har aldri sagt et ord om utsettelsen og hva som forårsaket den. Studioer er drittsekker, men dette selskapet – fra topp til bunn – bør gi oss håp.

Som Judge forteller har han ikke fått godkjenning fra Sony eller utviklerstudioet til å snakke om dette. God of War-produsent Cory Barlog tok imidlertid til Twitter for å gi sin støtte til skuespilleren.

Siste fra forsiden