God of War Ragnarök

God of War Ragnarök har satt salgsrekord for PlayStation

Sony melder om over fem millioner solgte eksemplarer på én uke.

PlayStation Studios

God of War Ragnarök gjør, kanskje ikke uventet, stor suksess. I løpet av spillets første uke ble 5,1 millioner eksemplarer revet av både fysiske og digitale butikkhyller, melder Sony.

Oppfølgeren til God of War 2018 er dermed det raskest solgte spillet fra et PlayStation-studio noensinne. Det bekreftet PlayStation-sjef Hermen Hulst i en melding på Twitter.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Spillet tar tronen fra The Last of Us Part II, som nådde fire millioner i løpet av sine tre første dager i juni 2020. Det opprinnelige God of War solgte for øvrig 3,1 millioner eksemplarer i løpet av de tre dagene etter spillets lansering.

Vår egen Espen Jansen var blant flere som lot seg rive med av det nyeste eventyret om Kratos og sønnen Atreus. I sin anmeldelse skrøt han av både historien og kampsystemet, og en helhetlig spenning som holder seg fra start til slutt.

– Kratos føles rett og slett mektigere enn han noen gang har gjort tidligere. Størrelsesordenen og råskapen når riktignok aldri helt opp til det jeg fortsatt anser som det beste spillet i serien, God of War III, men figurene har samtidig like mye driv, historien like god flyt og reisen er desto mer omfattende. Og da skal det godt gjøres å ikke la seg begeistre, lød konklusjonen.

God of War klarer riktignok ikke å hamle opp med Pokémon.
Lommemonsterseriens nyeste solgte 10 millioner på tre dager »

Siste fra forsiden