God of War er det raskest selgende PlayStation 4-eksklusive spillet noensinne

Sony Interactive Entertainment

God of War ble lansert til mer eller mindre stående applaus fra et samlet kritikerkorps, og også spillere selv har kastet seg over det nyeste tilskuddet i serien. Nå viser det seg at spillet selger unna i et vanvittig tempo.

På den offisielle PlayStation-bloggen kan Sony opplyse at God of War solgte i over 3,1 millioner eksemplarer bare i løpet av de tre første dagene etter lansering. Dette gjør det til det raskest selgende PlayStation 4-eksklusive spillet noensinne, ifølge Sony.

Sony Interactive Entertainment

Takker fansen

– Jeg ønsker å personlig takke de millioner av fans rundt i hele verden som bestemte seg for å begi seg ut på Kratos' seneste eventyr med oss. Deres støtte er virkelig inspirerende, og det er grunnen til at vi presser oss selv hver dag for å gå bortenfor grensene, skriver sjef hos Santa Monica Studio, Shannon Studstill, i en egen hilsen.

God of War har i skrivende stund en poengsum på hele 94 hos Metacritic, som plasserer spillet på en tredjeplass over de best mottatte PlayStation 4-spillene noensinne, etter Grand Theft Auto V og The Last of Us Remastered.

Kanskje ikke helt overraskende fikk spillet også særdeles god mottakelse her på verket, med 10 av 10 poeng, altså full pott.

– God of War er ikke perfekt, men du verden for en mesterlig, eventyrlig, engasjerende, og mektig opplevelse vi har fått. Om du har hatt høye forhåpninger til denne norrøne fortellingen i norskinspirerte forhold ledet an av selveste spøkelset fra Sparta, er det bare å glede seg. God of War er tilbake, sterkere, dypere, og bedre enn noen sinne, skrev vår anmelder.

Den kreative sjefen for God of War måtte ty til tårene når han så anmeldelsene av spillet »

Siste fra forsiden