God of War-sjefen: – Jeg gråt da jeg så anmeldelsene

Den fantastiske mottakelsen gikk inn på Cory Barlog.

Sony Interactive Entertainment

God of War ble omsider lansert nylig, og det til trampeklapp fra anmeldere over hele verden. For utviklerne som har jobbet hardt med spillet i lang til var mottakelsen mer enn bare en lettelse, viser det seg.

Som avisen New Zealand Herald melder rapporterer måtte kreativ sjef for God of War, Cory Barlog, rett og slett felle en tåre da han så anmeldelsene som spillet fikk. Det var under en livestream med andre medarbeidere hos Santa Monica Studio, at følelsene ble for sterke.

Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

Blant de mest kritikerroste noensinne

– Jeg kunne ikke snakke i seks minutter. Jeg gråt, sa Barlog til New Zealand Herald. Etterpå skal Barlog ha gått ut og bestilt en champagne for å feire.

God of War har i skrivende stund en poengsum på hele 95 hos Metacritic, som plasserer spillet på en andreplass over de best mottatte PlayStation 4-spillene noensinne og også høyt på listen over de mest kritikerroste spillene noensinne uansett plattform.

Kanskje ikke helt overraskende fikk spillet også særdeles god mottakelse her på verket, med 10 av 10 poeng, altså full pott.

– God of War er ikke perfekt, men du verden for en mesterlig, eventyrlig, engasjerende, og mektig opplevelse vi har fått. Om du har hatt høye forhåpninger til denne norrøne fortellingen i norskinspirerte forhold ledet an av selveste spøkelset fra Sparta, er det bare å glede seg. God of War er tilbake, sterkere, dypere, og bedre enn noen sinne, skrev vår anmelder.

Et annet kritikerrost spill begynner nå å miste musikk: Grand Theft Auto IV-lisensene er i ferd med å utløpe »

Siste fra forsiden