Pokémon Scarlet - Pokémon Violet

Pokémon Scarlet og Pokémon Violet solgte over 10 millioner på tre dager

Danker ut samtlige Nintendo-spill gjennom tidene.

The Pokémon Company

At Pokémon er populært er det ingen tvil om. Salgstallene for seriens nyeste innslag må likevel sies å være forbløffende, med over 10 millioner eksemplarer solgt på bare tre dager.

Nye Pokémon-spill betyr nye monstre å fange.
The Pokémon Company

Den imponerende milepælen ble avslørt av Nintendo selv i en pressemelding. Tallet inkluderer både fysiske eksemplarer og de som er kjøpt digitalt via Nintendo eShop.

Som Nintendo skriver er salgstallene for Pokémon Scarlet og Pokémon Violet høyere enn noe tidligere spill lansert på en Nintendo-plattform.

Tidligere var det Nintendo 3DS-spillene Pokémon Sun og Pokémon Moon som satt på seriens salgsrekord, med sine 7,2 millioner i løpet av én uke. De første Pokémon-spillene på Switch – Sword og Shield – nådde seks millioner på én uke.

Pokémon Scarlet og Violet legger turen til regionen Paldea, der spillere får utforske og jakte på lommemonstre i en stor og åpen verden. Siden lansering 18. november har spillene fått en blandet mottakelse fra fans, med mye kritikk rettet mot dårlig ytelse på Nintendo Switch-konsollen.

Vi er i gang med vår anmeldelse av Pokémon Violet, som publiseres så snart den er klar.

LES OGSÅ: Warzone 2.0 nådde 25 millioner spillere på fem dager »

Siste fra forsiden