Pokémon Scarlet - Pokémon Violet

Se den nyeste traileren for Pokémon Scarlet og Pokémon Violet

Mer åpen verden og flere lommemonstre.

Nintendo og The Pokémon Company slapp onsdag en ny trailer for Pokémon Scarlet og Pokémon Violet. Videoen, som du ser over, viser mer av hva spillere kan forvente fra den kommende generasjonen med Pokémon-spill.

Klawf blir vanligvis ikke så stor, men det finnes unntak.
The Pokémon Company

Traileren lokker med stor frihet, der en av figurene du møter stolt forteller at du kan «gå hvor du vil og gjør det du mest har lyst til å gjøre». I den åpne verdenen er det en rekke forskjellige ting å utforske, med varierte omgivelser å vandre gjennom.

Her introduseres blant annet Starfall Street, som huser den rølpete gjengen Team Star. Disse ledes av Mala, som man får utfordre til Pokémon-duell for å finne ut hvem som er tøffest i skolegården.

Ellers byr videoen på glimt av unormalt store monstre, som en gigantisk krabbe-Pokémon kalt Klawf. To andre nye Pokémon som dukker opp er Armarouge, som er tilgjengelig i Pokémon Scarlet, og den Pokémon Violet-eksklusive Ceruledge.

Nintendo Switch OLED Model Pokémon Scarlet & Violet Edition.
Nintendo

Gym-kamper er også med, og en av lederne man får utfordre er gresspesialisten Brassius. Veien fører så til Victory Road, der Pokémon League-styreleder Geeta ser ut til å varte opp med en rekke utfordringer for spillere å takle.

Pokémon Scarlet og Pokémon Violet kommer til Nintendo Switch den 18. november. To uker før – altså 4. november – slipper Nintendo en ny Switch OLED-modell – kalt Pokémon Scarlet & Violet Edition – med farger og annen pynt inspirert av de kommende spillene.

LES OGSÅ: Rykter hevder at Zelda: The Wind Waker og Twilight Princess på Switch skal vises denne måneden »

Siste fra forsiden