The Legend of Zelda: The Wind Waker – Twilight Princess

Switch-utgaver av The Legend of Zelda: The Wind Waker og Twilight Princess skal angivelig avdukes denne måneden

I ny Nintendo Direct.

The Legend of Zelda: The Wind Waker.
Nintendo

Ferske rykter skal ha det til at Nintendo planlegger å avduke Switch-versjoner av The Legend of Zelda: The Wind Waker HD og The Legend of Zelda: Twilight Princess HD en gang i september.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD.
Nintendo

Det var Giant Bombs Jeff Grubb – kjent for å ha mye informasjon om hva som foregår i spillbransjen – som sammen med GamesBeat-redaktør Mike Minotti tok opp saken i sin nyeste Games Mess-podcast (via VGC).

Ifølge Minotti er det garantert at begge de nevnte Zelda-eventyrene skal presenteres i en ny Nintendo Direct. Grubb spekulerte også i at det kan bli enda flere Zelda-nyheter fra showet, kanskje inkludert en avsløring av det offisielle navnet til Breath of the Wild-oppfølgeren.

Akkurat når denne Direct-presentasjonen skal avholdes er foreløpig uklart. Kilder som har snakket med Grubb mener riktignok at det blir en gang mellom 12. og 18. september.

Vi storkoste oss med HD-oppgraderingen av The Wind Waker, som kom til Nintendo Wii U i 2013. HD-behandlingen av Twilight Princess – lansert på Wii U i 2016 – fikk imidlertid ikke like mye skryt her på bruket.

LES OGSÅ: Breath of the Wild-oppfølgeren utsettes til neste år »

Siste fra forsiden