Pokémon Scarlet - Pokémon Violet

Nintendo lover ytelsesforbedringer for Pokémon Scarlet og Violet

Ny oppdatering skal visstnok fikse flere feil.

Nintendo

Pokémon Scarlet og Pokémon Violet fungerer ikke så bra som fans hadde håpet på Nintendo Switch. Den nyeste generasjonen Pokémon-spill sliter med ytelsesproblemer, noe Nintendo nå også har innrømmet.

Spillere har meldt om en rekke problemer med Pokémon Scarlet og Violet.
Nintendo

I en melding til fans erkjenner selskapet at spillenes ytelse er et problem. Nintendo skriver at teamet har begynt arbeidet med å forbedre spillopplevelsen i Pokémon Scarlet og Violet.

– Vi er klar for at spillere kan støte på problemer som påvirker spillenes ytelse. Målet vårt er å gi spillere en positiv opplevelse med våre spill, og vi beklager dette. Vi tar tilbakemeldinger fra spillere på alvor og jobber med å forbedre spillene.

En oppdatering lansert 1. desember skulle ifølge utvikleren rydde opp i noen av problemene. Fans har riktignok tatt til sosiale medier for å vise frem feil de fortsatt støter på, som omgivelser og figurer som forsvinner og voldsomme fall i bildefrekvensen.

Til tross for problemene må lanseringen av Pokémon Scarlet og Violet sies å ha vært en suksess for Nintendo. Selskapet avslørte nylig at spillene har solgt raskere enn noe annet spill på en Nintendo-konsoll gjennom tidene – med 10 millioner eksemplarer solgt på bare tre dager.

Vi er i gang med vår anmeldelse av Pokémon Violet, som publiseres så snart den er klar.

LES OGSÅ: Warzone 2.0 er lansert, men battle royale-spillet har fått en trøblete start på livet »

Siste fra forsiden