Call of Duty: Warzone 2.0

Warzone 2.0 er lansert, men battle royale-spillet har fått en trøblete start på livet

Utvikleren jobber med å fikse en haug med problemer.

Activision

16. november markerte startskuddet for Call of Duty: Warzone 2.0. Oppfølgeren til det første Warzone har fått en solid åpning på Steam – med nesten en halv million samtidige spillere – men problemene har hopet seg opp i løpet av de første dagene.

Warzone 2.0.
Activision

Allerede fra onsdag morgen begynte flere spillere å melde om at de ikke engang klarte å laste ned spillet. Feilen virket i hovedsak å være knyttet til Battle.net, der Blizzard også hadde stor pågang i forbindelse med lanseringen av nytt World of Warcraft-innhold.

Andre kom seg ikke inn i kamper, og de som faktisk klarte å fyre opp spillet støtte også på utfordringer. For eksempel har en feil gjort det slik at spillere dør umiddelbart i stedet for å bli svimeslått slik at de kan plukkes opp igjen av lagkamerater.

Videre var spillets sosiale meny ute av drift i lengre tid, som gjorde det svært vanskelig å få spilt Warzone 2.0 med venner. Akkurat dette skal nå være fikset, og både Infinity Ward og Raven Software jobber med å rydde opp i en rekke feil.

Via nettstedet Trello har utviklerne lagt ut en liste med problemer som teamet kjenner til. Denne oppdateres fortløpende, så spillere kan se hva som jobbes med og hva som allerede er fikset.

LES OGSÅ: Call of Duty: Warzone fortsetter som eget spill etter lanseringen av Warzone 2.0 »

Siste fra forsiden