Call of Duty: Warzone 2.0 - DMZ

Call of Duty-spillere ikke imponert over «pay-to-win»-kostyme

Mener de som betaler får en stor fordel i DMZ-modusen.

Activision

Call of Duty: Warzone får en ny og omfattende oppdatering denne uka, med mye nytt til både battle royale-modusen og DMZ. Det er riktignok ikke alle nyhetene som er like populære, og fans har rettet mye kritikk mot et nytt kostyme som spillere kan kjøpe seg.

Den såkalte Roze and Thorn-pakken inkluderer et kostyme for figuren Roze, som gir spillere en gratis UAV i DMZ-modusen. UAV (unmanned aerial vehicle) viser andre spillere på kartet i 30 sekunder – en tydelig fordel tidlig i kampene, mener mange.

Pakken fikk kraftige reaksjoner da den først ble avduket, som førte til at utvikleren tok affære. Nå må man vente 60 sekunder før man kan bruke en UAV, men den populære DMZ-streameren «Stodeh» tror ikke det på langt nær er nok.

– Dette er noe av det verste. Et tremannslag som alle betaler for pakken kan bare vente 60 sekunder og garantert eliminere ethvert annet lag i nærheten. De kommer til å ødelegge denne modusen, skrev Stodeh på Twitter.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Også på Reddit får Roze and Thorn-pakken hard medfart. Mange skriver at dette er direkte «pay-to-win» – altså at man kan bruke ekte penger for å få fordeler i spillet – og noe som vil gjøre det veldig vanskelig for de som ikke ønsker å betale.

Det er ikke første gang Roze har vært en kontroversiell figur. I det opprinnelige Warzone-spillet fikk hun et kostyme som gjorde spillere nærmest usynlige i mørke områder av kartet. Dette ble etter hvert justert, men med denne nye utviklingen blir nok Roze igjen en forhatt figur.

LES OGSÅ: Immortals of Aveum byr på magikrig i førsteperson »

Siste fra forsiden