Warzone 2.0 - Ashika Island

Her er det nye Warzone 2.0-kartet – Ashika Island

Utvikleren har vist frem det kommende Resurgence- og DMZ-kartet.

Den neste sesongen med innhold for Call of Duty: Warzone 2.0 introduserer et nytt kart for spillere å prøve seg på. Denne uken viste Activision frem hva spillere kan forvente av området kalt Ashika Island.

Velkommen til Ashika Island.
Activision

Som vi visste fra tidligere er det nye kartet bygget for DMZ og Resurgence, modusen som gjør comeback fra det første Warzone. Det er et mindre kart enn Al Mazrah, men den nøyaktige størrelsen er ikke bekreftet.

Ashika Island består av en by, strandklubb og gårdsområde på vestsiden av øya. Til øst er det en havn, et par havarerte skip og et boligområde. Alt leder opp mot kartets midtpunkt, slottet Tsuki Castle, som spillere kanskje vil kjenne igjen fra flerspillerdelen i Call of Duty: Vanguard.

Spillere får også bevege seg under øya, gjennom et kanalsystem.
Activision

Ashika Island er bare én av flere omfattende endringer til Warzone 2.0. Spillets sesong 2 – som lanseres 15. februar – byr også på en stor overhaling av så godt som hele spillopplevelsen.

Sesong 2 bringer også med seg en omstart av DMZ-modusen, noe som har blitt svært så omdiskutert blant fans. Denne nullstiller all fremdrift man har gjort til nå, og fjerner våpen, nøkler og andre gjenstander man har funnet i felten. Infinity Ward har riktignok sagt at spillere ikke mister sine «insured weapon slots», noe mange opprinnelig var bekymret for.

LES OGSÅ: Se mer fra nydelige Forza Motorsport »

Siste fra forsiden