Forza Motorsport

Se mer fra nydelige Forza Motorsport

Realisme står i fokus i racingspillets nyeste trailer.

Xbox Developer Direct ble avholdt onsdag kveld, og som lovet var Turn 10 på plass for å vise mer Forza Motorsport. Racingspillet fikk en seks minutter lang presentasjon, som du kan se i sin helhet øverst i artikkelen.

Forza Motorsport lanseres en gang i år.
Xbox Game Studios

Videoen viser utviklerens fokus på realisme. Ødeleggelse på bilene, malingsflak og oppsamling av sot og møkk er gjenskapt med mer detalj enn i noe tidligere Forza-spill.

Detaljnivået strekker seg også til de fotorealistiske banene, som Turn 10 kaller «Environments» – omgivelser. Forza Motorsport kommer med 20 av disse omgivelsene ved lansering, og hver av dem har dynamisk vær og en dag-og-natt-syklus.

Forza Motorsport skal levere 4K-oppløsning, 60 bilder i sekundet og støtter strålesporing. Hva slags variasjon man kan forvente på de ulike plattformene – PC, Xbox Series X og Xbox Series S – er foreløpig ikke bekreftet.

Hva selve spillingen angår lokker spillet med nettbasert flerspiller og en enspillerkarriere som har fokus på bygging av biler. Forza Motorsport skilter med hele 500 biler ved lansering, med haugevis av oppgraderingsmuligheter for spillere å pusle med.

En offisiell dato er enda ikke satt for spillet, men planen er slipp i løpet av 2023.

LES OGSÅ: Slik blir flerspillerdelen i Minecraft Legends »

Siste fra forsiden