Minecraft Legends

Slik blir flerspillerdelen i Minecraft Legends

Xbox ga nye detaljer og slippdato.

Minecraft Legends slippes 18. april til Xbox Series X/S, Xbox One, Windows, Xbox Cloud, PlayStation 4 og PlayStation 5. Det fortalte Xbox under en utviklerpresentasjno onsdag kveld. Spillet blir – som alle Xbox-publiserte spill – tilgjengelig på Xbox Game Pass på lanseringsdagen.

En slippdatotrailer kan sees over.

Vi fikk vårt første glimt av Mojang og Blackbird Interactives forsøk på å lage et strategispill med actionelementer i fjor, da Minecraft Legends ble avduket under E3. I spillet skal man sanke sammen en hær med figurer for å slå tilbake mot de invaderende styrkene fra The Nether.

Forklaring av konkurransemodusen til Minecraft Legends.

Under presentasjonen fikk vi også høre fra noen av utviklerne, som demonstrerte hvordan den konkurransedrevne flerspillermodusen vil utarte seg. Her vil man kunne slåss sammen og mot hverandre med opp til åtte personer fordelt på to lag. I tillegg vil Piglins-fraksjonen fungere som et tredje lag, styrt av spillet, som kjemper mot begge de andre lagene.

Når man braker sammen, skal man dele på oppgavene innad i laget: basebygging, utforsking og ressurssanking. Derretter skal man mønstre et angrep på fienden når man føler seg klar, som så blir besvart. Utviklerne går i mer detalj i videoen til høyre.

I tillegg til flerspillerdelen vil man også kunne kjempe seg gjennom en enspillerdel der man skal prøve å nedkjempe en Piglin-invasjon av Overworld.

LES OGSÅ: Nytt Steamworld-spill kombinerer bybygging med Dungeon Keeper »

Siste fra forsiden