Minecraft Legends

Minecraft Legends er et nytt actionspill satt i blokkeland

Samle oververdenen og gå til krig mot invaderende Piglin-styrker.

Minecraft-universet vokser seg stadig større, og nå har Microsoft og Mojang et nytt blokkespill på vei. Dette skal hete Minecraft Legends, og her går det i action og strategi.

Minecraft fra en ny kameravinkel.
Xbox

Spillet ble avduket under søndagens Xbox- og Bethesda-kavalkade, med en første kikk på opplevelsen. Traileren – som du ser over – setter scenen for det som blir en brutal krig mellom innbyggerne i Overworld – eller oververdenen – og de ulykkelige piglin-folka.

Det blir opp til spilleren å redde dagen når styrkene fra The Nether invaderer. Her må man sanke sammen sin egen hær med både kjente og ukjente Minecraft-skapninger, og slå tilbake. Ved siden av kamper ser spillet også ut til å inkludere bygging, men akkurat hvor stor del av opplevelsen dette utgjør er ikke helt klart.

Minecraft Legends kan spilles alene eller i samarbeid med venner. Mojang lover også en konkurransedrevet flerspillermodus, for den som ønsker å måle krefter mot andre spillere.

Spillet skal etter planen lanseres i 2023, og da på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch. Det kommer på Xbox og PC Game Pass på dag én.

Sulten på flere E3-nyheter?
Her finner du alle artiklene vi har skrevet fra sommerfesten »

Siste fra forsiden