Call of Duty: Warzone

Første glimt av det neste Call of Duty: Warzone-kartet

Activision varsler stor avduking på torsdag.

Activision

Lanseringen av Call of Duty: Modern Warfare III byr også på nyheter for battle royale-spillet Call of Duty: Warzone. Torsdag skal Activision vise mer av hva fans har i vente, og mandag slapp utgiveren en liten forsmak.

I en melding på X (tidligere Twitter) la Activision frem et første bilde av et helt nytt Warzone-kart. Bildet viser et havneområde med en stor by i bakgrunnen, og kan ved første øyekast minne om en slags kombinasjon av Verdansk og Al Mazrah.

En første kikk på det nye Warzone-kartet.
Activision

En fullstendig gjennomgang av Warzone-kartet, med video av spilling kommer som del av ukas COD Next-presentasjon. Den går av stabelen torsdag 3. oktober fra klokka 18:00, og byr også på nye detaljer om både flerspillerdelen og Zombies-modusen i Modern Warfare III.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I en egen video fortalte Activision også litt om nyvinningene til tilpassing av våpen i det neste Modern Warfare-spillet. Her introduseres «Aftermarket Parts», som lar spillere forvandle våpnene sine på helt nye måter.

– Det er en måte for spillere å komme tilbake til et våpen de allerede har mestret eller brukt mye og det vil gi dem en helt ny måte å bruke våpenet som ikke er mulig med vanlig tilbehør. Det blir nesten nye våpen. Aftermarket Parts er kraftige og omfattende endringer til disse våpnene, forklarer utviklerne.

Call of Duty: Modern Warfare III slippes 10. november.

LES OGSÅ: Counter-Strike 2 er lansert »

Siste fra forsiden