Call of Duty: Warzone 2.0 - sesong 2

Call of Duty: Warzone 2.0 får nytt kart, Resurgence-modus og mer neste måned

Infinity Ward lover en rekke endringer basert på tilbakemeldinger fra fans.

Activision

Infinity Ward har bekreftet at den neste sesongen med innhold for Call of Duty: Warzone 2.0 lanseres 15. februar. Med den kommer en rekke nytt innhold, inkludert et nytt kart og den populære Resurgence-modusen fra det opprinnelige Warzone.

Call of Duty: Warzone 2.0.
Activision

Via Twitter skriver utvikleren at det nye kartet blir mindre enn dagens Al Mazrah. Trolig er det snakk om noe lignende Rebirth Island, men akkurat hvor stort kartet blir er ikke bekreftet.

Det nye kartet blir trolig hjem for Resurgence-modusen, der spillere automatisk vender tilbake til kampene hver gang de dør – så lenge de fortsatt har lagkamerater i live. Potensielt kan det også dukke opp i Warzone 2.0 sin DMZ-modus.

Videre kan fans forvente endringer til den generelle Warzone 2.0-opplevelsen. Disse kommer basert på tilbakemeldinger fra fans, og Infinity Ward hinter om justeringer til gulag, loadouts og gjenstandene man plukker opp fra bakken eller beseirede fiender.

Alle endringene vil offisielt avsløres i et blogginnlegg en gang neste uke.

For de som spiller Call of Duty: Modern Warfare II byr 15. februar-oppdateringen på nyvinninger for flerspillerdelen. Her kommer blant annet rangert spilling, samt flere kart, moduser og våpen.

LES OGSÅ: Warzone 2.0 kunne vært godkjent om dette var utviklerens første battle royale-forsøk »

Siste fra forsiden