Call of Duty: Warzone 2.0 - DMZ Building 21

Åpnet nytt område for Call of Dutys DMZ-modus – stengte igjen etter 24 timer

Building 21 har støtt på problemer, bekrefter utvikleren.

Infinity Ward

Call of Duty: Warzone 2.0-modusen DMZ har fått en stort sett positiv mottakelse siden lanseringen i november. Denne uken skulle Infinity Ward bygge videre på den gode starten, men modusens nyeste innhold ble kortlevd.

Mandag kveld lanserte utvikleren et nytt område kalt Building 21. Her kunne spillere kjempe mot hverandre og mot en haug med beinharde fiender, med muligheter for å sanke verdifullt utstyr for de som kommer levende fra prøvelsen.

24 timer etter at bygningen åpnet ble hele greia imidlertid stengt uten forvarsel. På Twitter bekreftet Infinity Ward at det nye området er sperret av, men at planen er å åpne opp igjen i løpet av uka. Opprinnelig skulle Building 21 bare være åpen i fire dager, og hvorvidt fristen blir forlenget har teamet ikke sagt noe om.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Akkurat hva som gikk i ball har utvikleren heller ikke gått ut med. Spillere har imidlertid påpekt at adgangskortet til bygningen – som man må finne på det vanlige DMZ-kartet – har gitt ubegrenset tilgang, som etter alt å dømme ikke helt var planen.

Vår tid med DMZ har vært preget av mye moro, men også elendig ytelse og altfor mange spillkrasj. I førsteinntrykket på Gamer.no kommenterte undertegnede at modusen sårt trengte nytt innhold for å holde på spillere. Det er tydelig at utviklerne jobber med dette, men 24 timers tilgang på noe som ikke virker som det skal gir ikke akkurat mersmak.

Vi oppdaterer saken etter hvert som Infinity Ward deler mer informasjon om åpningstider for Building 21.

LES OGSÅ: Warzone 2.0 kunne vært godkjent om dette var utviklerens første battle royale-forsøk »

Siste fra forsiden