Immortals of Aveum

Immortals of Aveum byr på magikrig i førsteperson

EA avslørte nytt enspillerspill fra tidligere Dead Space- og Call of Duty-utvikler.

EA kunne torsdag avduke det første spillet fra utviklerstudioet Ascendant Studios. Enspillerspillet heter Immortals of Avernum, og er en førstepersonsskyter med magi i stedet for våpen.

Forspoken i førsteperson?
EA

Den første traileren for prosjektet – som du kan se over – introduserer den krigsherjede verdenen Avernum. Her trer man inn i skoene til Jak, som på et eller annet vis utvikler magiske krefter og kaster seg inn i kampene.

Via spillets nettsider lover Ascendant stor variasjon i kampsystemet, med ulike magityper for ulike situasjoner. Disse kan kombineres på strategisk vis for å knerte hordene med fiender som venter på slagmarken, skriver utvikleren.

Ascendant er et nytt studio startet av utviklerveteranen Bret Robbins. Robbins har fartstid fra blant annet Crystal Dynamics, EA og Sledgehammer Games, og har jobbet som kreativ sjef på spill som det opprinnelige Dead Space og flere Call of Duty-innslag. Med seg i studioet har han en haug med Telltale-utviklere, som ble snappet opp etter at Telltale gikk dukken for noen år tilbake.

– Jeg er utrolig spent på å endelig få vise verdenen Immortals of Aveum. Det har vært en femårig reise for oss i Ascendant, og jeg er så stolt av teamet og deres ønske om å skape noe storartet. Vi ønsket å lage et filmatisk og spennende skytespill satt i en fantasiverden, med raske og dynamiske kamper og en episk historie. Jeg gleder meg til alle kan spille det, sa Robbins.

Immortals of Aveum lanseres 20. juli i år. Spillet kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Her er siste The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-trailer før lansering »

Siste fra forsiden