Immortals of Aveum

Utsetter EAs trollmanssvar på Call of Duty

Immortals of Aveum-teamet trenger en måned ekstra.

EA

Immortals of Aveum vil likevel ikke lanseres 20. juli. I stedet planlegger EA og utvikler Ascendant Studios nå å gi ut magiskytespillet en måned senere, nærmere bestemt 22. august.

Immortals of Aveum er en førstepersonsskyter som bytter ut pistoler og maskingevær med trylleformler.
EA

Via sine nettsider forklarer utvikleren at litt ekstra utviklingstid er nødvendig for å realisere den endelige visjonen for spillet. Den visjonen inkluderer en polert opplevelse og at spillet virker som det skal på alle plattformer, skriver Ascendant.

– Nylige tilbakemeldinger på spillet har bekreftet det vi allerede følte: at Immortals of Aveum er noe helt spesielt. For å realisere vår fulle visjon trenger vi noen uker ekstra, som betyr at vår nye lanseringsdato bli tirsdag 22. august.

– Det gir oss mer tid til å polere på spillet, gjøre ferdig optimalisering på alle plattformer og levere en sterk lansering. Både vi og dere fortjener at vi gjør dette riktig.

Immortals of Aveum har vært under utvikling i fem år, men dukket først opp for to måneder siden. Spillet er laget av tidligere Call of Duty-utviklere, og byr på skyting i førsteperson – bare med magi i stedet for kuler og krutt.

Spillet kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Star Wars Outlaws tar oss med på smuglereventyr i en galakse langt, langt unna »

Siste fra forsiden