Immortals of Aveum

Bulletstorm møter GhostWire: Tokyo i nytt storspill fra EA

Vi fikk se gameplay fra Immortals of Aveum under Summer Game Fest.

Immortals of Aveum er et av EAs neste storspill, og torsdag kveld fikk vi se litt mer av hvordan det vil bli å spille som actionhelt og magiker litt senere i år.

I et tre minutter langt klipp fra Summer Game Fest-konferansen viser utviklerne blant annet hvordan hovedpersonen må klatre opp, gjennom og på toppen av en massiv robot for å beseire uhumske fantasy-skapninger.

Immortals of Aveum.
Ascendant Studios

Hele veien peprer man mektig magi i retning motstanderne, i en gameplay-loop som kan minne om like deler Bulletstorm og GhostWire: Tokyo.

Man er utstyr med en laserpisk som man kan slenge seg rundt i omgivelsene med, og utover det kan hovedpersonen både sveve i korte perioder, fyre av kamehameha-stråler og blokkere angrep med et magisk skjold.

Immortals of Aveum ble annonsert for et par måneder siden og ble da beskrevet som et førstepersons actionspill som blander elementer fra skytespill med magi og fantasy. Spillet er utviklet av Ascendant Studios som blant annet består av folk som tidligere har jobbet med Call of Duty-, Dead Space- og Telltale-spillene.

Immortals of Aveum har planlagt lansering den 20. juli og kommer da til PlayStation 5, Xbox Series X/S og Windows.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden